EnglishNederlands

Over ons// Wie zijn we?

Oprichting en geschiedenis

Kleiss & co is opgericht in 1967 te Schiedam en heeft meer dan 50 jaar ervaring in het produceren en engineeren van gereedschappen en materialen voor de constructie van pijpleidingen en onderhoud.

Faciliteiten

Kleiss & co is gevestigd in Zwijndrecht, 15 km verwijderd van de haven van Rotterdam, één van de grootste zeehavens ter wereld. Luchthaven Schiphol Amsterdam is slechts één uur van ons verwijderd. Kleiss & Co heeft gelieerde ondernemingen en zustermaatschappijen in België, Venezuela en de Verenigde Staten en is wereldwijd betrokken bij vele grote pijpleidingprojecten voor distributie en transmissie. De verschillende productieafdelingen - waaronder metaalbewerking en assemblage, polymeren en natuurrubbertechnologie, alsmede onze testlaboratoria, produceren een grote verscheidenheid aan vooruitstrevende pijpleidingproducten in overeenstemming met de laatste ISO 9001 standaard.

Pijpleidinginspectie

Bovendien biedt Kleiss & co Intelligent Pijpleiding Inspectie Service aan via haar 100% zusterondernemeing Pipesurvey International. Dit betreft onder andere Electronic Caliper Survey, Camera & Video Inspectie, MFL en US inspectietechniek en Kathar reinigingservice, waarvan de laatste gebruikt wordt voor het verwijderen van black powder in gasleidingen. Kleiss & co bezit verschillende patenten en QA-certificaten en is een volwaardig lid van de NACE, IPLOCA, PPSA en BIG.

Distributeurs

Kleiss & co heeft distributeurs in vele landen. Klik hier om uw dichtsbijzijnde distributeur te vinden.

/assets/images/in_pagina/foto_in_pagina1test.jpg
/assets/images/in_pagina/foto_in_pagina2test.jpg
Ga naar boven